Yritys

Kiinteistö Oy Kummun Kodit

Kummun Kodit on yleishyödyllinen vuokra-asuntoja asiakkailleen tarjoava yhteisö. Yhtiö toimii aravalainsäädännön mukaisesti omakustannusperiaatteella. Tällä hetkellä Kummun Kodeilla on vajaat 500 asuntoa Outokummussa rivi- ja kerrostalokohteissaan. Myös opiskelijasoluja tarjonnastamme löytyy kymmenittäin.

Vuokria peritään asukkailta enintään se määrä, joka tarvitaan muiden tuottojen ohella asuntojen sekä niihin liittyvien tilojen rahoitukseen ja hyvän kiinteistönpidon mukaisiin menoihin.

Vuokran muutoksista ja niiden perusteista ilmoitetaan asiakkaile kirjallisesti ja jatkossa myös Kodia-sovelluksella (ladattavissa AppStoresta ja Play-kaupasta). Kodia sovelluksesta näet myös muita asiakassuuhteeseesi liittyviä tietoja kuten vuokrasopimuksesi, se mahdollistaa vuokrasopimusten allekirjoittamisen, näyttää tulevat ja maksetut vuokrasi, asunnon ja asuntokohteesi tietoja, yhteydenpitokanavan asiakaspalveluun jne. Lataa siis sovellus kännykkääsi ja hyödynnä digitaalisuuden hyödyt.

Koska Kummun Kodit on aravalainsäädännön mukaan toimiva yhteisö - on sen hallinnossa aina mukana myös asukkaiden edustajia (nykyisellään kaksi viidestä hallituksen jäsenestä). Osallistumalla vuosikokouksiin, jotka pidetään vuosittain marras-joulukuussa, voit päästä vaikuttamaan siihen kuka / ketkä valitaan asukkaiden edustajiksi yhtiön hallitukseen.

Tervetuloa asiakaaksemme - olemme täällä asukkaitamme varten.

Kiinnostuitko asuntokohteistamme?

Tutustu tarjolla oleviin asuntoihimme Kodian asunnonvuokrauspalvelussa